RESTAURANT D-THAIS

RESTAURANT D-THAIS Thai food & Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 810 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant D-Thais. Meer weten? Ontdek meer

25 apr 2022 om 20:12 Eerlijk gezegd weggegooid geld niet te vreten smakeloos en flauw gewoon opgewarmde eten me dochter van 13 kan nog beter koken
4 apr 2022 om 23:16 Lekker en snel!!
28 mrt 2022 om 18:39 Heerlijk!!
25 mrt 2022 om 22:15 Eten was er veel sneller dan het bericht dat ik kreeg, dat het 59 minuten zou duren. Wat verwarrend. Best aan de prijs voor de hoeveelheid, maar ik ben een grote eter.
18 mrt 2022 om 23:30 Erg lekker en erg snel bezorgd!
18 mrt 2022 om 21:01 Levertijd bij bestelling was aangeven op 25/45 minuten, echter het duurde meer dan 90 minuten en dan heb je al betaald. Het eten was prima behalve het mixed voorafje: was niet knapperig, niets bijzonders.
14 mrt 2022 om 8:17 oh god i can t believe the food is made from thai will be shame this restaurant fancy and food hum even no name to describe it soup tom ka taste water and coco melk nothing like thai soup the paksit bad i never recommend toorder there so bad food
13 mrt 2022 om 6:44 Optijd, warme, lekker en grote portie!
24 feb 2022 om 22:53 Lekker eten. De bestelling werd op tijd bezorgd.
18 feb 2022 om 21:51 Perfect eten. Heet bezorgd en binnen de tijd. Top!
13 feb 2022 om 11:05 Op tijd bezorgd en heerlijke maaltijd.
13 feb 2022 om 0:27 Alles is super!