RESTAURANT D-THAIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 905 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant D-Thais. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 19:54 Eten had vrij weinig smaak, totaal geen pittigheid, zelfs niet met de sambal er aan toegevoegd. Alle maaltijden kwam uit de magnetron, waarbij sommige waarschijnlijk al meerdere malen zijn opgewarmd. Meerdere maaltijden leken hele-maal DOOD gekookt.
6 apr 2024 om 20:13 Het eten was heerlijk en nog lekker warm nog ook. De enige redenen waarom de bezorgtijd zo lang was was omdat het nog niet open was toen ik bestelde dus ik heb geen idee wat de normale bezorgtijd is.
30 mrt 2024 om 9:04 Top
23 mrt 2024 om 10:09 Heerlijk
3 mrt 2024 om 6:33 The food was delicious. We really enjoyed it. Will definitely be ordering from them again!
1 mrt 2024 om 20:14 Soepjes & gebakken rijst besteld. Was Bezorger erg vriendelijk en het eten was er ontzettend snel. Fijn, dankjewel!
3 feb 2024 om 10:00 Tom Kai Kai geen smaak. Paneng curry ook smakeloos. Eten niet opgegeten.
2 feb 2024 om 8:02 Tom Yum soup tasted nothing like it should. In fact it smelled very badly, I ordered 2 portions of it and straight away I threw the second portion away
14 jan 2024 om 0:02 Soup is just OK, too sweet for tom yam, not spicy at all, even with "sauce or chili" that came together. Noodels just bland, boring , tasteless, we ordered 2 different but they just tastes same, i had to finished taste with my own seasoning. No more.
8 jan 2024 om 22:26 Zoals altijd supergoed
6 jan 2024 om 7:54 Bestelling kwam eerder dan verwacht en het eten was goed. Eindelijk weer eens goede viskoekjes, en de nam tok nua was prima. Zeker voor herhaling vatbaar.
23 dec 2023 om 13:16 Lekker eten, flinke portie in tegenstelling tot de meestal kleine porties van de concurrent! Tevreden!